Evolution and human behaviour : Darwinian perspectives on the human condition /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cartwright, John, 1953- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Palgrave, 2016
Edition:Third edition
Subjects:
LEADER 02369nam a22006257i 4500
001 MUB01006424159
003 CZ BrMU
005 20191203101341.0
008 180816s2016 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
020 |a 978-1-137-34800-5  |q (paperback) 
020 |a 978-1-137-34799-2  |q (hardback) 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 159.9  |x Psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.9:575.8  |2 MRF 
080 |a 159.922  |2 MRF 
080 |a 575.858  |2 MRF 
080 |a 159.95  |2 MRF 
080 |a 316.61/.62  |2 MRF 
080 |a 575.8  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Cartwright, John,  |d 1953-  |7 jn20011210157  |4 aut 
245 1 0 |a Evolution and human behaviour :  |b Darwinian perspectives on the human condition /  |c John Cartwright 
250 |a Third edition 
264 1 |a London :  |b Palgrave,  |c 2016 
300 |a xxvii, 489 stran :  |b ilustrace, grafy, mapy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
600 1 7 |a Darwin, Charles,  |d 1809-1882  |7 jn19990001631  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluční psychologie  |7 ph120409  |2 czenas 
650 0 7 |a vývojová psychologie  |7 ph116715  |2 czenas 
650 0 7 |a darwinismus  |7 ph119327  |2 czenas 
650 0 7 |a lidské chování  |7 ph117221  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluce lidského chování  |7 ph137460  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluční biologie  |7 ph114507  |2 czenas 
650 0 9 |a genetic psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a developmental psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a darwinism  |2 eczenas 
650 0 9 |a human behavior  |2 eczenas 
650 0 9 |a behavior evolution  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolutionary biology  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20180816  |l MUB01  |h 1313 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20181108  |l MUB01  |h 1553 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20181108  |l MUB01  |h 1553 
CAT |a BART  |b 02  |c 20181114  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20181217  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20191203  |l MUB01  |h 1013 
M54 |a 159.9 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 159.9-CART1-1  |5 2571809538  |4 *  |8 20180816  |f 74  |f Měsíční  |r 20180816  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 159.9-CART1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VYBER