Franz Schubert /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stefan, Paul, 1879-1943 (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Wien : Ullstein, [1947]
Subjects:
LEADER 02036nam a22004817i 4500
001 MUB01006422474
003 CZ BrMU
005 20180823084115.0
008 180718t19471947au ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 78.07  |x Hudebníci, skladatelé a jiná hudební povolání  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78.071.1  |2 MRF 
080 |a (436)  |2 MRF 
080 |a 78  |2 MRF 
080 |a 78-027.22  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Stefan, Paul,  |d 1879-1943  |7 ola2003169661  |4 aut 
245 1 0 |a Franz Schubert /  |c Paul Stefan 
264 1 |a Wien :  |b Ullstein,  |c [1947] 
264 4 |c ©1947 
300 |a 278 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh :  |b ilustrace, faksimile, portréty 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
600 1 7 |a Schubert, Franz,  |d 1797-1828  |7 jn19990007813  |2 czenas 
648 7 |a 19. století  |7 ch460557  |2 czenas 
650 0 7 |a hudební skladatelé  |7 ph120923  |z Rakousko  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |z Rakousko  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a hudební život  |7 ph135177  |z Rakousko  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 9 |a composers  |z Austria  |y 19th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a music  |z Austria  |y 19th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a musical life  |z Austria  |y 19th century  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
CAT |a SPACILOV  |b 02  |c 20180718  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20180816  |l MUB01  |h 0526 
CAT |a KREKOVA  |b 02  |c 20180823  |l MUB01  |h 0841 
CAT |c 20180910  |l MUB01  |h 1011 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 Ant-590  |5 2571808304  |4 Dar (pozůstalost prof. Dr. Theophil Antonicek)--cena v rámci celkové částky 80000 Kč  |8 20180718  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20180718  |s dar_smlouv 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d Ant-590  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED