Podivná smrt generála Pattona : nešťastná náhoda, nebo předem naplánovaná vražda? /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: O'Reilly, Bill, 1949- (Author), Dugard, Martin, 1961- (Author)
Other Authors: Pilát, Vladimír, 1957- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2016
Edition:První vydání
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky ESF a FSS MU
LEADER 02955cam a22006737i 4500
001 MUB01006422426
003 CZ BrMU
005 20210215134959.0
008 180718s2016 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
015 |a cnb002787199 
020 |a 978-80-247-5585-4  |q (brožováno) 
040 |a JID501  |b cze  |d BOD003  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 355/359  |x Vojenství. Obrana země. Ozbrojené síly  |2 Konspekt  |9 15 
072 7 |a 929  |x Biografie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 94(100)"1939/1945"  |2 MRF 
080 |a 929(044)  |2 MRF 
080 |a 355.083  |2 MRF 
080 |a 614.8.069.026.2  |2 MRF 
080 |a (0:82-96)  |2 MRF 
100 1 |a O'Reilly, Bill,  |d 1949-  |7 ola2013799363  |4 aut 
240 1 0 |a Killing Patton.  |l Česky 
245 1 0 |a Podivná smrt generála Pattona :  |b nešťastná náhoda, nebo předem naplánovaná vražda? /  |c Bill O'Reilly a Martin Dugard ; přeložil Vladimír Pilát 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Grada,  |c 2016 
300 |a 356 stran :  |b ilustrace ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
600 1 7 |a Patton, George Smith,  |d 1885-1945  |7 jn20000701380  |2 czenas 
648 7 |a 20. století  |7 ch460558  |2 czenas 
650 0 7 |a generálové  |7 ph120479  |2 czenas 
650 0 7 |a nevyjasněná úmrtí  |7 ph451668  |2 czenas 
650 0 9 |a generals  |2 eczenas 
650 0 9 |a mysterious death  |2 eczenas 
655 7 |a literatura faktu  |7 fd132773  |2 czenas 
655 9 |a non-fiction  |2 eczenas 
700 1 |a Dugard, Martin,  |d 1961-  |7 hka2009552130  |4 aut 
700 1 |a Pilát, Vladimír,  |d 1957-  |7 jo20010088825  |4 trl 
856 4 1 |u https://www.bookport.cz/kniha/podivna-smrt-generala-pattona-1369/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky ESF a FSS MU  |x BookPort 
CAT |a MARTINU  |b 02  |c 20180718  |l MUB01  |h 1000 
CAT |c 20180910  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20200309  |l MUB01  |h 0457 
CAT |c 20200617  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20210205  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20210215  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20210215  |l MUB01  |h 1350 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-O'REI  |5 3201108509  |4 Dar - Grada  |8 20210215  |f 74  |f Měsíční  |r 20210215  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 929  |9 317000418311  |5 3297005638  |8 20180718  |f 74  |f Měsíční  |r 20180718  |s prevKKVHB 
AVA |a TEL50  |b TEL  |c KKVysočiny Havlíčkův Brod  |d 929  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j KKVHB 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-O'REI  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KSUT