Johannes Brahms : in Selbstzeugnissen und Bilddokumenten /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Neunzig, Hans A., 1932- (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Hamburg : Rowohlt, 1977
Series:Rowohlts Monographien ; 197
Subjects:
LEADER 02320nam a22005657i 4500
001 MUB01006422336
003 CZ BrMU
005 20180822124829.0
008 180717s1977 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
020 |a 3-499-50197-X 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 78.07  |x Hudebníci, skladatelé a jiná hudební povolání  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78.071.1  |2 MRF 
080 |a (430)  |2 MRF 
080 |a 78  |2 MRF 
080 |a 78-027.22  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (093)  |2 MRF 
100 1 |a Neunzig, Hans A.,  |d 1932-  |7 jx20070525007  |4 aut 
245 1 0 |a Johannes Brahms :  |b in Selbstzeugnissen und Bilddokumenten /  |c dargestellt von Hans A. Neunzig 
264 1 |a Hamburg :  |b Rowohlt,  |c 1977 
300 |a 145 stran :  |b ilustrace, portréty 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Rowohlts Monographien ;  |v 197 
600 1 7 |a Brahms, Johannes,  |d 1833-1897  |7 jn19990001019  |2 czenas 
648 7 |a 19. století  |7 ch460557  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a dokumenty  |7 fd132064  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
655 9 |a documents  |2 eczenas 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |z Německo  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a hudební skladatelé  |7 ph120923  |z Německo  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a hudební život  |7 ph135177  |z Německo  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 9 |a composers  |z Germany  |y 19th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a musical life  |z Germany  |y 19th century  |2 eczenas 
650 0 9 |a music  |z Germany  |y 19th century  |2 eczenas 
830 0 |a Rowohlts Monographien ;  |v 197 
CAT |a SPACILOV  |b 02  |c 20180717  |l MUB01  |h 1315 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20180815  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a KREKOVA  |b 02  |c 20180822  |l MUB01  |h 1248 
CAT |c 20180910  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2016 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-09-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 Ant-644  |5 2571808255  |4 Dar (pozůstalost prof. Dr. Theophil Antonicek)--cena v rámci celkové částky 80000 Kč  |8 20180717  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20180717  |s dar_smlouv 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d Ant-644  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED