Skleněný zvěřinec /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Williams, Tennessee, 1911-1983 (Author)
Other Authors: Lukeš, Milan, 1933-2007 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Artur, 2018
Series:Edice D (Artur) ; svazek 132
Subjects:
LEADER 01753cam a2200445 i 4500
001 MUB01006419488
003 CZ BrMU
005 20180612125513.0
007 ta
008 180321s2018 xr g 000 d cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-07-11 
015 |a cnb002983259 
020 |a 978-80-7483-069-3  |q (brožováno) :  |c Kč 229,00 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20182983259 
040 |a KLG001  |b cze  |d ABA001  |d BOD003  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 821.111(73)-2  |x Americké drama  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.111(73)-2  |2 MRF 
080 |a (0:82-2)  |2 MRF 
100 1 |a Williams, Tennessee,  |d 1911-1983  |7 jn19990009163  |4 aut 
240 1 0 |a Glass menagerie.  |l Česky  |7 aun2018995471 
245 1 0 |a Skleněný zvěřinec /  |c Tennessee Williams ; z anglického originálu The glass managerie přeložil Milan Lukeš 
264 1 |a Praha :  |b Artur,  |c 2018 
300 |a 89 stran ;  |c 19 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Edice D ;  |v svazek 132 
500 |a Tisková chyba v názvu originálu v tiráži, správně má být: The glass menagerie ... 
655 7 |a americká dramata  |7 fd131790  |2 czenas 
655 9 |a American drama  |2 eczenas 
700 1 |a Lukeš, Milan,  |d 1933-2007  |7 jk01072633  |4 trl 
830 0 |a Edice D (Artur) ;  |v svazek 132 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20180612  |l MUB01  |h 1255 
CAT |c 20180711  |l MUB01  |h 1158 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-07-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-D-WILL  |5 3201098147  |8 20180612  |f 74  |f Měsíční  |r 20180612 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-D-WILL  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KSUT