Lykke : tajemství nejšťastnějších lidí na světě /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wiking, Meik, 1978- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Jota, 2018
Edition:První vydání
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky ESF a FSS MU
LEADER 02670nam a22006617i 4500
001 MUB01006418271
003 CZ BrMU
005 20180615135407.0
008 180530s2018 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-07-11 
015 |a cnb002982500 
020 |a 978-80-7565-270-6 
040 |a BOD022  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 316.7  |x Sociologie kultury. Kulturní život  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 316.728-021.465  |2 MRF 
080 |a 17.023.34  |2 MRF 
080 |a 17.02  |2 MRF 
080 |a 316.728  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Wiking, Meik,  |d 1978-  |7 xx0212933  |4 aut 
240 1 0 |a Little book of Lykke  |l Česky 
245 1 0 |a Lykke :  |b tajemství nejšťastnějších lidí na světě /  |c Meil Wiking 
250 |a První vydání 
264 1 |a Brno :  |b Jota,  |c 2018 
300 |a 285 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a kvalita života  |7 ph198739  |2 czenas 
650 0 7 |a štěstí  |7 ph127882  |2 czenas 
650 0 7 |a životní harmonie  |7 ph138147  |2 czenas 
650 0 7 |a životní styl  |7 ph136586  |2 czenas 
650 0 9 |a happiness  |2 eczenas 
650 0 9 |a harmony of life  |2 eczenas 
650 0 9 |a life style  |2 eczenas 
650 0 9 |a quality of life  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
856 4 1 |u https://www.bookport.cz/kniha/lykke-4214/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky ESF a FSS MU  |x BookPort 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20180530  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20180615  |l MUB01  |h 1354 
CAT |c 20180711  |l MUB01  |h 1157 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0010 
CAT |c 20200617  |l MUB01  |h 1743 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1028 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2015 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1302 
CAT |c 20211209  |l MUB01  |h 0743 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-07-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 SOC-898  |5 4200479402  |8 20180530  |f 70  |f Prezenční  |g 131/18  |r 20180530 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 SOC-898  |5 4200479403  |8 20180530  |f 74  |f Měsíční  |g 131/18  |r 20180523 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 SOC-898  |5 4200479404  |8 20180530  |f 74  |f Měsíční  |g 131/18  |r 20180530 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d SOC-898  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 10  |j VOLNY