Oftalmologie pro speciální pedagogy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Beneš, Pavel, 1976- (Author), Vrubel, Martin, 1986- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Paido, 2017
Subjects:
LEADER 02916cam a22005897i 4500
001 MUB01006411968
003 CZ BrMU
005 20181009093914.0
008 180226s2017 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-03-12 
015 |a cnb002981627 
020 |a 978-80-7315-264-2 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD003  |e rda 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 617.7  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Beneš, Pavel,  |d 1976-  |7 mub2010587498  |% UČO 15347  |4 aut 
245 1 0 |a Oftalmologie pro speciální pedagogy /  |c Pavel Beneš, Martin Vrubel 
264 1 |a Brno :  |b Paido,  |c 2017 
300 |a 91 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
650 0 7 |a oftalmologie  |7 ph115568  |2 czenas 
650 0 9 |a ophthalmology  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Vrubel, Martin,  |d 1986-  |7 mub2013775864  |4 aut 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20180226  |l MUB01  |h 1456 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20180227  |l MUB01  |h 1202 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20180302  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180306  |l MUB01  |h 1726 
CAT |c 20180312  |l MUB01  |h 1035 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180312  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180801  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20181005  |l MUB01  |h 1542 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20181009  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0009 
CAT |c 20201218  |l MUB01  |h 2000 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-03-12 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 OPT  |b oční nem.,optometrie (OPT)  |9 OPT-6411968-01  |6 3147076475  |5 3147076475  |4 dar autora  |8 20180227  |f 78  |f Mimo UK  |r 20180227  |s přev.mimo 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610BENE  |5 3201099260  |8 20181009  |f 70  |f Prezenční  |r 20181009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610BENE  |5 3201099261  |8 20181009  |f 74  |f Měsíční  |r 20181009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610BENE  |5 3201099262  |8 20181009  |f 74  |f Měsíční  |r 20181009 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610BENE  |5 3201101393  |8 20190430  |f 74  |f Měsíční  |r 20190430 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 610BENE  |5 3201101394  |8 20190430  |f 74  |f Měsíční  |r 20190430 
AVA |a MED50  |b KUK  |c oční nem.,optometrie (OPT)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j OPT 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 610BENE  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 1  |h N  |i 45  |j K1P