Priebeh životného cyklu Eudiploozon nipponicum (Goto, 1891) - introdukovaného cudzopasníka kapra (Cyprinus carpio L.) v experimentálnych podmienkach /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimková, Andrea, 1974- (Dissertant)
Other Authors: Gelnar, Milan, 1955- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 1997
Subjects:
Cover Image
LEADER 02266ntm a22005297i 4500
001 MUB01006402865
003 CZ BrMU
005 20171017101204.0
008 171017s1997 xr ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-11-13 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 591  |x Obecná zoologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 591.69  |2 MRF 
080 |a 597.2/.5  |2 MRF 
080 |a 576.8  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
100 1 |a Šimková, Andrea,  |d 1974-  |7 mzk2004237026  |4 dis 
245 1 0 |a Priebeh životného cyklu Eudiploozon nipponicum (Goto, 1891) - introdukovaného cudzopasníka kapra (Cyprinus carpio L.) v experimentálnych podmienkach /  |c Andrea Šimková 
264 0 |c 1997 
300 |a 94 listů, 19 listů přílohy :  |e ilustrace, grafy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Milan Gelnar 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1997 
650 0 7 |a parazitologie  |7 ph123968  |2 czenas 
650 0 7 |a ryby  |7 ph116093  |2 czenas 
650 0 7 |a živočišní paraziti  |7 ph128044  |2 czenas 
650 0 9 |a animal parasites  |2 eczenas 
650 0 9 |a fishes  |2 eczenas 
650 0 9 |a parasitology  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Gelnar, Milan,  |d 1955-  |7 ola2003204794  |% UČO 1931  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra zoologie a ekologie  |7 kn20040505021  |4 dgg 
CAT |a SOLCOVA  |b 02  |c 20171017  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20171023  |l MUB01  |h 1243 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20171023  |l MUB01  |h 1243 
CAT |c 20171113  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180410  |l MUB01  |h 1624 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1026 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2012 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1257 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-11-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ZOOLO  |b Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |3 DP 518 (Parazitogie)  |5 3285R09025  |4 DPČ: 518-97 -- DP  |8 20171017  |f 78  |f Mimo UK  |r 20171017  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (ZOOLO)  |d DP 518 (Parazitogie)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ZOOLO