Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Zeitschrift für Nahrungsmittel...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Zeitschrift für Nahrungsmittel-Untersuchung, Hygiene und Waarenkunde
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Periodikum
Jazyk:
Němčina
Vydáno:
Wien :
Im Selbstverlage des Herausgebers,
[1887-1918?]
Témata:
hygiena
potraviny
zbožíznalství
commodity expertise
food
hygiene
časopisy
journals
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Četnost vydávání:
1x za 2 týdny
Podobné jednotky
Základy potravinářského zbožíznalství /
Vydáno: (1961)
Anatomische Atlas zur pharmazeutischen Waarenkunde in Illustrationen /
Autor: Berg, Otto C., 1815-1866
Vydáno: (1865)
Nauka o zboží organickém /
Autor: Zálešák, Hubert, 1895-1955
Vydáno: (1949)
Zbožíznalství hospodářské a zemědělsko-průmyslové /
Autor: Vilikovský, Václav, 1878-1956
Vydáno: (1923)
Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin /
Autor: Dostálová, Jana, 1943-, a další
Vydáno: (2014)
×
Načítá se...