Design and analysis of clinical trials : concepts and methodologies /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Chow, Shein-Chung, 1955- (Author), Liu, Jen-Pei (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Hoboken : Willey, [2014]
Edition:Third edition
Series:Wiley series in probability and statistics
Subjects:
LEADER 02286nam a22005297i 4500
001 MUB01006393519
003 CZ BrMU
005 20200331102520.0
008 170607t20142014xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-10-08 
020 |a 978-0-470-88765-3 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-071  |2 MRF 
100 1 |a Chow, Shein-Chung,  |d 1955-  |7 jcu20191044213  |4 aut 
245 1 0 |a Design and analysis of clinical trials :  |b concepts and methodologies /  |c Shein-Chung Chow, Jen-Pei Liu 
250 |a Third edition 
264 1 |a Hoboken :  |b Willey,  |c [2014] 
264 4 |c ©2014 
300 |a xii, 870, [9] stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Wiley series in probability and statistics 
650 0 7 |a klinické testy  |7 ph903892  |2 czenas 
650 0 7 |a klinické zkoušky jako téma  |x metody  |2 czmesh 
650 0 7 |a klinické zkoušky jako téma  |x statistika a číselné údaje  |2 czmesh 
650 0 9 |a clinical trials  |2 eczenas 
650 0 2 |a Clinical Trials as Topic 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Liu, Jen-Pei  |4 aut 
830 0 |a Wiley series in probability and statistics 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20170607  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20170824  |l MUB01  |h 1042 
CAT |c 20171008  |l MUB01  |h 1001 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180207  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20190726  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20200331  |l MUB01  |h 1025 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1024 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2010 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1254 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-10-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613/614-CHOW  |9 VV-6393519-01  |6 3147072970  |5 3147072970  |8 20170824  |f 70  |f Prezenční  |g 2017-437  |r 20170824  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613/614-CHOW  |9 VV-6393519-02  |6 3147076260  |5 3147076260  |8 20180116  |f 74  |f Měsíční  |g 2017-1361  |r 20171225  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613/614-CHOW  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j VV