Generel místního územního systému ekologické stability v katastru obcí Jehnice a Ořešín /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mathonová, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Šeda, Zdeněk, 1930- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1997
Subjects:
Cover Image
LEADER 01992ntm a22004457i 4500
001 MUB01006392545
003 CZ BrMU
005 20170526114754.0
008 170403s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 502  |x Životní prostředí a jeho ochrana  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 502.5:574.038  |2 MRF 
100 1 |a Mathonová, Silvie  |% UČO 7219  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Generel místního územního systému ekologické stability v katastru obcí Jehnice a Ořešín /  |c Silvie Mathonová 
264 0 |c 1997 
300 |a 67 listů, přílohy v různém stránkování :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Zdeněk Šeda 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 1997 
651 7 |a Jehnice (Brno, Česko)  |7 ge137267  |2 czenas 
651 7 |a Ořešín (Brno, Česko)  |7 ge137268  |2 czenas 
651 9 |a Jehnice (Brno, Czechia)  |2 eczenas 
651 9 |a Ořešín (Brno, Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a ekologická rovnováha krajiny  |7 ph135304  |2 czenas 
650 0 9 |a landscape ecological balance  |2 eczenas 
700 1 |a Šeda, Zdeněk,  |d 1930-  |7 jk01122656  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra chemie životního prostředí a ekotoxikologie  |7 ko2006315819  |4 dgg 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20170526  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20170619  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1024 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-14339  |5 3285013421  |8 20170526  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20170526  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-14339  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD