Člověk v situaci /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Císař, Jan, 1932- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : NAMU, 2016
Edition:2. rozšířené vydání (v AMU první)
Subjects:
LEADER 01684nam a22004697i 4500
001 MUB01006388961
003 CZ BrMU
005 20170530083510.0
008 170216s2016 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
015 |a cnb002859398 
020 |a 978-80-7331-382-1 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 792  |x Divadlo. Divadelní představení  |2 Konspekt  |9 3 
080 |a 792  |2 MRF 
080 |a 792.01  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Císař, Jan,  |d 1932-  |7 jk01020766  |4 aut 
245 1 0 |a Člověk v situaci /  |c Jan Císař 
250 |a 2. rozšířené vydání (v AMU první) 
264 1 |a Praha :  |b NAMU,  |c 2016 
300 |a 194 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a divadlo  |7 ph119513  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a divadelní teorie  |7 ph139185  |2 czenas 
650 0 9 |a theater  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a theory of theater  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
CAT |a RENATA  |b 02  |c 20170410  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a PMACHACKOV  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a PMACHACKOV  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1426 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20170530  |l MUB01  |h 0835 
CAT |c 20170619  |l MUB01  |h 0955 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0004 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DEJUM  |b dějiny umění  |3 I'-II-73  |5 2571704090  |4 Zakázka 2806  |8 20170410  |f 78  |f Mimo UK  |r 20170410  |s grant3600 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c dějiny umění  |d I'-II-73  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DEJUM