Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Mikrobiologická kontrola a pou...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Mikrobiologická kontrola a použití některých konzervačních látek při výrobě jedlé želatiny. (Orientační studie). Izolace některých mikroorganismů /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Kojecký, Vladimír
(Autor práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
1966
Témata:
konzervační látky
mikroorganismy
želatina
conserving substance
microorganisms
Gelatin
diplomové práce
master's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
94 listů
Podobné jednotky
Srovnávací studie konzervačních postupů pro třísločiněné usně
Autor: Kuňáková, Kateřina, 1984-
Vydáno: (2009)
Základy konservace potravin /
Autor: Kyzlink, Vladimír, 1915-2008
Vydáno: (1958)
Pigment compendium : a dictionary and optical microscopy of historical pigments /
Autor: Eastaugh, Nicholas
Vydáno: (2008)
Preservative-free and self-preserving cosmetics and drugs : principles and practices /
Vydáno: (1997)
Studium rizika mutagenní aktivity kyseliny akrylové jako chemického konzervačního prostředku /
Autor: Kadlčíková, Blanka
Vydáno: (1991)
×
Načítá se...