Fagotypisace rodu Staphylococcus /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kvintová, Jindřiška (Dissertant), Pillich, Jiří (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1965
Subjects:
Cover Image
LEADER 01987ntm a22005057i 4500
001 MUB01006386251
003 CZ BrMU
005 20170303074925.0
008 170303s1965 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-04-10 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 578.347  |2 MRF 
080 |a 579.86  |2 MRF 
100 1 |a Kvintová, Jindřiška  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Fagotypisace rodu Staphylococcus /  |c Jindřiška Kvintová 
264 0 |c 1965 
300 |a 36 listů :  |c černobílé fotografie v textu 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: J. Pillich 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita J.E. Purkyně, Přírodovědecká fakulta, 1965 
650 0 7 |a fagotypizace  |x metody  |2 czmesh 
650 0 7 |a fagotypizace  |x využití  |2 czmesh 
650 0 7 |a Staphylococcaceae  |2 czmesh 
650 0 7 |a bakteriofágy  |2 czmesh 
650 0 2 |a Bacteriophage Typing 
650 0 2 |a Staphylococcaceae 
650 0 2 |a Bacteriophages 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Pillich, Jiří  |7 jk01093088  |4 aut 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra mikrobiologie  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20170303  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20170410  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180511  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180515  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0139 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201029  |l MUB01  |h 0112 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-04-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-13938  |6 3285012549  |5 3285012549  |8 20170303  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20170303  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-13938  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD