Plotnové stanovení thiaminu pomocí mutanta Escherichia coli B 17 ve farmaceutických preparátech /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčí, Miloš, 1931- (Dissertant)
Other Authors: Rosypal, Stanislav, 1927-2012 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1961
Subjects:
Cover Image
LEADER 01880ntm a22004697i 4500
001 MUB01006385371
003 CZ BrMU
005 20200528112810.0
008 170216s1961 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-13 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579.842.1/.2  |2 MRF 
100 1 |a Krejčí, Miloš,  |d 1931-  |7 jn20000401484  |4 dis 
245 1 0 |a Plotnové stanovení thiaminu pomocí mutanta Escherichia coli B 17 ve farmaceutických preparátech /  |c Miloš Krejčí 
264 0 |c 1961 
300 |a 53 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: S. Rosypal 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita J.E. Purkyně, Přírodovědecká fakulta, 1961 
650 0 7 |a Escherichia coli  |2 czmesh 
650 0 7 |a plotnové metody  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a testovací mikroorganismy  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a thiamin  |2 czmesh 
650 0 2 |a Escherichia coli 
650 0 2 |a Thiamine 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Rosypal, Stanislav,  |d 1927-2012  |7 jk01102759  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Mikrobiologický ústav  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20170216  |l MUB01  |h 1357 
CAT |c 20170313  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20200528  |l MUB01  |h 1128 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1022 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2009 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1251 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-13 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-13924  |6 3285012535  |5 3285012535  |8 20170216  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20170216  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-13924  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD