Zamrzlá evoluce, aneb, Je to jinak, pane Darwin /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Flegr, Jaroslav, 1958- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2016
Edition:Vydání 2., rozšířené
Series:Galileo (Academia) ; svazek 4
Subjects:
LEADER 02531nam a22005777i 4500
001 MUB01006372468
003 CZ BrMU
005 20160802131547.0
008 160802s2016 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
015 |a cnb002709641 
020 |a 978-80-200-2528-9 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575.8  |2 MRF 
080 |a 575.858  |2 MRF 
080 |a 575.822  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Flegr, Jaroslav,  |d 1958-  |7 mzk2005279523  |4 aut 
245 1 0 |a Zamrzlá evoluce, aneb, Je to jinak, pane Darwin /  |c Jaroslav Flegr 
246 3 0 |a Je to jinak, pane Darwin 
250 |a Vydání 2., rozšířené 
264 1 |a Praha :  |b Academia,  |c 2016 
300 |a 339 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Galileo ;  |v svazek 4 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
650 0 7 |a evoluční biologie  |7 ph114507  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluční genetika  |7 ph120053  |2 czenas 
650 0 7 |a evoluční teorie  |7 ph120055  |2 czenas 
650 0 9 |a evolutionary biology  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolutionary genetics  |2 eczenas 
650 0 9 |a evolutionary theories  |2 eczenas 
830 0 |a Galileo (Academia) ;  |v svazek 4 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20160802  |l MUB01  |h 1315 
CAT |c 20161009  |l MUB01  |h 2232 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0000 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1020 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2007 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-10-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |5 3285015700  |7 Dotisk, 2017  |8 20180530  |f 77  |f Dlouhodobá  |g 2018-377  |r 20180613  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 560FLEG  |5 3201090918  |8 20160802  |f 74  |f Měsíční  |r 20160802 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 560FLEG  |5 3201090919  |8 20160802  |f 70  |f Prezenční  |r 20160802 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 590FLEG  |5 3201093558  |8 20170608  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20170608 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - dlouhodobé  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j DLOVY  |k 0 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 590FLEG  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 8  |j K1P