Produkce a zpracování potravin na okrese Brno-venkov /

Diplomová práce má za cíl analyzovat produkci potravin v okrese Brno-venkov a to jak v zemědělském, tak i v průmyslovém sektoru. Velký důraz je kladen na dodavatelsko-odběratelské vztahy jednotlivých zkoumaných subjektů přímo v regionu a nejbližším okolí. Cílem je zjištění vlivu podniků na region, p...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krejčí, Ondřej (Autor práce)
Další autoři: Věžník, Antonín, 1955- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/393930/prif_m/
Obálka
Popis
Shrnutí:Diplomová práce má za cíl analyzovat produkci potravin v okrese Brno-venkov a to jak v zemědělském, tak i v průmyslovém sektoru. Velký důraz je kladen na dodavatelsko-odběratelské vztahy jednotlivých zkoumaných subjektů přímo v regionu a nejbližším okolí. Cílem je zjištění vlivu podniků na region, popřípadě na nejbližší okolí. Data pro práci byla získána především vlastním terénním výzkumem. Část práce se zaměřuje také na sledování alternativních potravinových sítí ve městě Kuřim. Výsledky obou forem šíření potravin jsou v závěru porovnány.
The aim of this diploma thesis is to analyze the food production in Brno-country region both in the agricultural sector and in the industrial sector too. A great emphasize is put on supply chain of the individual investigated subjects directly in the region and its surroundings. The objective is an ascertainment of influences on the region, possibly on its nearest neighbourhood. The data for this work were obtained most of all by personal terreneous research. Part of the thesis is focused on alternative food systems in city Kuřim. The results of both forms of chains are compared at the end.
Popis jednotky:Vedoucí práce: Antonín Věžník
Fyzický popis:99 listů