Relativní vitalita genotypů v experimentalních populacích Drosophila melanogaster v období od vajíčka k imágu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Poruba, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Cetl, Ivo, 1924-2008 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1977
Subjects:
Cover Image
LEADER 02290ntm a22005657i 4500
001 MUB01006367806
003 CZ BrMU
005 20160606141758.0
008 160606s1977 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 595.773.4  |2 MRF 
080 |a 575.22  |2 MRF 
100 1 |a Poruba, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Relativní vitalita genotypů v experimentalních populacích Drosophila melanogaster v období od vajíčka k imágu /  |c Jaroslav Poruba 
264 0 |c 1977 
300 |a 101 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: I. Cetl 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita J.E. Purkyně, Přírodovědecká fakulta, 1977 
650 0 7 |a Drosophila  |x genetika  |2 czmesh 
650 0 7 |a genetická zdatnost  |2 czmesh 
650 0 7 |a genotyp  |2 czmesh 
650 0 7 |a relativní vitalita  |2 CZ-BrMU 
650 0 2 |a Drosophila 
650 0 2 |a Genetic Fitness 
650 0 2 |a Genotype 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Cetl, Ivo,  |d 1924-2008  |7 jk01020628  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra mikrobiologie, genetiky a biofyziky  |7 mub20211119763  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20160606  |l MUB01  |h 1417 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0146 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200401  |l MUB01  |h 0147 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200515  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2006 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20210707  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210707  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210709  |l MUB01  |h 2355 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1246 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-12642  |6 3285009963  |5 3285009963  |8 20160606  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160606  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-12642  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD