Strýček Kosťa : hra o dvou obrazech /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ivanov, Vsevolod Vjačeslavovič, 1895-1963 (Author)
Other Authors: Kadlec, Josef, 1919-2003 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Svoboda, 1946
Edition:Autorisované vydání
Series:Divadlo lidu (Svoboda) ; 10. svazek
Subjects:
LEADER 01492nam a22003857i 4500
001 MUB01006367802
003 CZ BrMU
005 20160606134003.0
008 160606s1946 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
015 |a cnb000393540 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h rus 
072 7 |a 821.161.1  |x Ruská literatura  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.161.1-2  |2 MRF 
100 1 |a Ivanov, Vsevolod Vjačeslavovič,  |d 1895-1963  |7 jn19990210300  |4 aut 
240 1 0 |a Djadja Kostja.  |l Česky 
245 1 0 |a Strýček Kosťa :  |b hra o dvou obrazech /  |c Vsevolod Ivanov ; z ruského originálu Djadja Kostja ... přeložil Josef Kadlec 
250 |a Autorisované vydání 
264 1 |a Praha :  |b Svoboda,  |c 1946 
300 |a 46 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Divadlo lidu ;  |v 10. svazek 
655 7 |a ruská dramata  |7 fd133314  |2 czenas 
700 1 |a Kadlec, Josef,  |d 1919-2003  |7 jk01052433  |4 trl 
830 0 |a Divadlo lidu (Svoboda) ;  |v 10. svazek 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20160606  |l MUB01  |h 1340 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1146 
CAT |c 20200227  |l MUB01  |h 0000 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 2-24408  |6 79-8377  |5 257R131394  |8 20160606  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 2-24408  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD