Stopa legionáře 2 : osudy československých legionářů /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ležák, Zdeněk, 1974- (Author)
Other Authors: Kocián, Michal, 1960- (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2015
Edition:Vydání první
Subjects:
LEADER 02837cam a2200733 i 4500
001 MUB01006367800
003 CZ BrMU
005 20160606132550.0
007 ta
008 160120s2015 xr ac e 000 c cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
015 |a cnb002771347 
020 |a 978-80-257-1684-7  |q (vázáno) 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20162771347 
035 |a (OCoLC)944218915 
040 |a ABA001  |b cze  |d BOD003  |e rda 
043 |a e-cs--- 
045 |a x1x2 
072 7 |a 355/359  |x Vojenství. Obrana země. Ozbrojené síly  |2 Konspekt  |9 15 
072 7 |a 929  |x Biografie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 355.11  |2 MRF 
080 |a 929  |2 MRF 
080 |a 355.318.2  |2 MRF 
080 |a 355.48(100)"1914/1918"  |2 MRF 
080 |a (437)  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
080 |a (084.1)  |2 MRF 
100 1 |a Ležák, Zdeněk,  |d 1974-  |7 xx0119846  |4 aut 
245 1 0 |a Stopa legionáře 2 :  |b osudy československých legionářů /  |c píše Zdeněk Ležák ; kreslí Michal Kocián 
246 3 |a Stopa legionáře 2 - osudy československých legionářů 
246 3 0 |a Osudy československých legionářů 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2015 
300 |a 121 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), portréty ;  |c 30 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
610 2 7 |a Československé legie  |7 kn20020322444  |2 czenas 
648 7 |a 1914-1918  |7 ch460644  |2 czenas 
648 7 |a 1914-1920  |7 ch500555  |2 czenas 
650 0 7 |a legionáři  |7 ph122227  |z Československo  |2 czenas 
650 0 7 |a zahraniční vojenské jednotky  |7 ph137529  |z Československo  |y 1914-1920  |2 czenas 
650 0 7 |a první světová válka (1914-1918)  |7 ph126327  |2 czenas 
650 0 9 |a legionaries  |z Czechoslovakia  |2 eczenas 
650 0 9 |a external forces  |z Czechoslovakia  |y 1914-1920  |2 eczenas 
650 0 9 |a World War (1914-1918)  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 7 |a medailony  |7 fd185951  |2 czenas 
655 7 |a komiksy  |7 fd131978  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
655 9 |a biographical portraits  |2 eczenas 
655 9 |a comics  |2 eczenas 
700 1 |a Kocián, Michal,  |d 1960-  |7 jx20050905026  |4 ill 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20160606  |l MUB01  |h 1325 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1146 
CAT |c 20200401  |l MUB01  |h 1437 
901 |b 9788025716847  |f 1. vydání  |o 20160126 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-LEŽÁ  |5 3201090401  |8 20160606  |f 74  |f Měsíční  |r 20160606 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-LEŽÁ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j KSUT