Vitamine in frischen und konservierten Nahrungsmitteln /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Němčina |
Vydáno: |
Berlin :
Springer-Verlag,
1943
|
Vydání: | Zweite Auflage |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Knihovna univerzitního kampusu
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-26352 | 3285010104 |
Přírodovědecká fakulta
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční SKLAD |
Přírodovědecká fakulta | ÚK sklad - A | I-34433 | 3145167254 |