Vitamine in frischen und konservierten Nahrungsmitteln /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Lunde, Gulbrand, 1901-1942 (Autor)
Další autoři: Erlandsen, Lars (Editor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Němčina
Vydáno: Berlin : Springer-Verlag, 1943
Vydání:Zweite Auflage
Témata:
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.

Knihovna univerzitního kampusu

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad I-26352 3285010104

Přírodovědecká fakulta

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční SKLAD
Přírodovědecká fakulta ÚK sklad - A I-34433 3145167254