Účinek koncentrace N-alkylderivátů N-nitrosomočoviny na přežívání samečků Drosophily při podávání v potravě /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlachová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Cetl, Ivo, 1924-2008 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1968
Subjects:
Cover Image
LEADER 01700ntm a22004217i 4500
001 MUB01006365849
003 CZ BrMU
005 20160509112902.0
008 160509s1968 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda 
072 7 |a 575  |x Obecná genetika. Obecná cytogenetika. Evoluce  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 575.224.4  |2 MRF 
100 1 |a Vlachová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Účinek koncentrace N-alkylderivátů N-nitrosomočoviny na přežívání samečků Drosophily při podávání v potravě /  |c Eva Vlachová 
264 0 |c 1968 
300 |a 62 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Ivo Cetl 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita J.E. Purkyně, Přírodovědecká fakulta, 1968 
650 0 7 |a mutageneze  |2 czmesh 
650 0 7 |a Drosophila  |x genetika  |2 czmesh 
650 0 7 |a alkylační látky  |2 czmesh 
650 0 2 |a Mutagenesis 
650 0 2 |a Drosophila 
650 0 2 |a Alkylating Agents 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Cetl, Ivo,  |d 1924-2008  |7 jk01020628  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Katedra genetiky  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20160509  |l MUB01  |h 1129 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1145 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-12174  |6 3285009493  |5 3285009493  |8 20160509  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160509  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-12174  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD