Vzdělávací program Začít spolu : metodický průvodce pro předškolní vzdělávání /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Gardošová, Juliana (Author), Dujková, Lenka (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Portál, 2012
Edition:Vydání druhé
Subjects:
LEADER 02636cam a22006377i 4500
001 MUB01006357249
003 CZ BrMU
005 20160122094559.0
008 160122s2012 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
015 |a cnb002267534 
020 |a 978-80-262-0106-9 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20112267534 
035 |a (OCoLC)864847162 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda  |d BOA001  |d BOD003 
072 7 |a 373.2/.3  |x Předškolní a primární výchova a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 371.214  |2 MRF 
080 |a 373.24  |2 MRF 
080 |a 373.2  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 37.013-028.79  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
100 1 |a Gardošová, Juliana  |7 xx0013718  |4 aut 
245 1 0 |a Vzdělávací program Začít spolu :  |b metodický průvodce pro předškolní vzdělávání /  |c Juliana Gardošová, Lenka Dujková a kol. 
246 3 0 |a Začít spolu 
250 |a Vydání druhé 
264 1 |a Praha :  |b Portál,  |c 2012 
300 |a 159 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii 
610 2 7 |a Začít spolu (program)  |7 pna2008418363  |2 czenas 
650 0 7 |a mateřské školy  |7 ph122683  |2 czenas 
650 0 7 |a předškolní výchova  |7 ph124887  |2 czenas 
650 0 7 |a reformní pedagogika  |7 ph125065  |2 czenas 
650 0 7 |a vzdělávací programy  |7 ph127309  |z Česko  |2 czenas 
650 0 9 |a educational programs  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a kindergartens  |2 eczenas 
650 0 9 |a preschool education  |2 eczenas 
650 0 9 |a reform education  |2 eczenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 9 |a methodological manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Dujková, Lenka  |7 xx0013717  |4 aut 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20160122  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20160520  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1243 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 303.01GARD  |5 3201088627  |8 20160122  |f 74  |f Měsíční  |r 20160122 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 303.01GARD  |5 3201088628  |8 20160122  |f 74  |f Měsíční  |r 20160122 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 303.01GARD  |5 3201088629  |8 20160122  |f 70  |f Prezenční  |r 20160122 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 303.01GARD  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 30  |j K1P