Radioaktivní izotopy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hála, Jiří, 1937- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Tišnov : Sursum, 2013
Subjects:
LEADER 01888cam a22004817i 4500
001 MUB01006353038
003 CZ BrMU
005 20161019111520.0
008 151119s2013 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
015 |a cnb002485956 
020 |a 978-80-7323-248-1 
040 |a BOD035  |b cze  |e rda  |d BOD114 
072 7 |a 546  |x Anorganická chemie  |2 Konspekt  |9 10 
080 |a 546.79  |2 MRF 
080 |a 621.039.8  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Hála, Jiří,  |d 1937-  |7 jk01033176  |4 aut 
245 1 0 |a Radioaktivní izotopy /  |c Jiří Hála 
264 1 |a Tišnov :  |b Sursum,  |c 2013 
300 |a 374 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obsahuje rejstříky 
650 0 7 |a radioizotopy  |7 ph153444  |2 czenas 
650 0 9 |a radioisotopes  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a FOLTYNOVA  |b 02  |c 20151119  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0603 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20160105  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20160520  |l MUB01  |h 1029 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161019  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2356 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2004 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1242 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 DLOVY  |b KUK - dlouhodobé  |5 3285008323  |4 DISP.: UCHEM  |8 20151119  |f 77  |f Dlouhodobá  |g 2015-1831  |r 20151119  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 544.10-HÁLA  |5 3284011049  |7 Zůstává v knihovně  |8 20151126  |f 70  |f Prezenční  |g 2015-1846  |r 20151231  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 544.10-HÁLA  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 0  |j VV  |k 0