Překonejte rakovinu : průvodce sebeléčením /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Last, Walter, 1934- (Author)
Other Authors: Hanosková, Hana (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Olomouc : ANAG, 2014
Subjects:
LEADER 01881nam a22004817i 4500
001 MUB01006350592
003 CZ BrMU
005 20151014151706.0
008 151014s2014 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
015 |a cnb002649736 
020 |a 978-80-7263-911-3  |q (brožováno) 
040 |a JID501  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 615.8  |x Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 615.8:615.279  |2 MRF 
100 1 |a Last, Walter,  |d 1934-  |7 ola2015853564  |4 aut 
245 1 0 |a Překonejte rakovinu :  |b průvodce sebeléčením /  |c Walter Last 
264 1 |a Olomouc :  |b ANAG,  |c 2014 
300 |a 151 stran ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 7 |a maligní nádorová onemocnění  |7 ph170635  |2 czenas 
650 0 7 |a onkologická terapie  |7 ph685414  |2 czenas 
650 0 7 |a dietoterapie  |7 ph119436  |2 czenas 
650 0 7 |a autoterapie  |7 ph221954  |2 czenas 
650 0 7 |a komplementární terapie  |2 czmesh 
650 0 9 |a cancer  |2 eczenas 
650 0 9 |a alternative medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a dietotherapy  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Hanosková, Hana  |7 xx0193310  |4 trl 
CAT |a MARTINU  |b 02  |c 20151014  |l MUB01  |h 1517 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0558 
CAT |c 20160520  |l MUB01  |h 1027 
CAT |c 20161101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2355 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-05-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |2 KKVHB  |b KKVysočiny Havlíčkův Brod  |3 615.8  |9 317000382124  |5 3297004346  |8 20151014  |f 74  |f Měsíční  |r 20151014  |s prevKKVHB 
AVA |a TEL50  |b TEL  |c KKVysočiny Havlíčkův Brod  |d 615.8  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j KKVHB