Příspěvek k poznání morfologie dlaně dětí ze severního Řecka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jelínek, Jan, 1926-2004 (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1949
Subjects:
Cover Image
LEADER 01887ntm a22004937i 4500
001 MUB01006341720
003 CZ BrMU
005 20210318132422.0
008 150617s1949 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-09 
040 |a BOD004  |b cze  |e rda 
072 7 |a 572  |x Fyzická antropologie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 611.976  |2 MRF 
080 |a 316.346.32-053.2  |2 MRF 
080 |a (495)  |2 MRF 
100 1 |a Jelínek, Jan,  |d 1926-2004  |7 jo200120086905  |4 dis 
245 1 0 |a Příspěvek k poznání morfologie dlaně dětí ze severního Řecka /  |c Jan Jelínek 
264 0 |c 1949 
300 |a 32 listů, 4 listy nečíslovaných příloh 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a Diplomová práce--Brněnská universita, Přírodovědecká fakulta, 1949 
650 0 7 |a ruka  |7 ph125286  |2 czenas 
650 0 7 |a děti  |7 ph114392  |z Řecko  |2 czenas 
650 0 9 |a hand  |2 eczenas 
650 0 9 |a children  |2 eczenas 
650 0 9 |a children  |z Greece  |2 eczenas 
651 7 |a Řecko  |7 ge131737  |2 czenas 
651 9 |a Greece  |2 eczenas 
710 2 |a Brněnská universita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010710159  |4 dgg 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20150617  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1300 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0546 
CAT |c 20160303  |l MUB01  |h 1234 
CAT |c 20160308  |l MUB01  |h 1505 
CAT |c 20160309  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20190711  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20210318  |l MUB01  |h 1324 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-03-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 ANTRO  |b antropologie  |5 3145139246  |8 20150617  |f 70  |f Prezenční  |q 20181119  |r 20150610  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c antropologie  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ANTRO