Tak mluví tělo : jedinečný systém vizuálního jazyka 3AXIS /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčíř, Miroslav, 1953- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : Grifart, 2014
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02058cam a22005297a 4500
001 MUB01001026261
003 CZ BrMU
005 20210221181027.0
008 150312s2014 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-22 
015 |a cnb002591075 
020 |a 978-80-905337-5-2 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 159.92  |x Vývojová psychologie. Individuální psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.923.5  |2 MRF 
080 |a 159.923.31  |2 MRF 
080 |a 316.77:159.931  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Krejčíř, Miroslav,  |d 1953-  |7 osa2014824252  |4 aut 
245 1 0 |a Tak mluví tělo :  |b jedinečný systém vizuálního jazyka 3AXIS /  |c Miroslav Krejčíř 
246 3 0 |a Jedinečný systém vizuálního jazyka 3AXIS 
250 |a 1. vyd. 
260 |a V Brně :  |b Grifart,  |c 2014 
300 |a 165 s. :  |b il. (převážně barev.) 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a body image  |7 ph138883  |2 czenas 
650 0 7 |a osobní image  |7 ph123840  |2 czenas 
650 0 7 |a vizuální komunikace  |7 ph116581  |2 czenas 
650 0 9 |a body image  |2 eczenas 
650 0 9 |a personal image  |2 eczenas 
650 0 9 |a visual communication  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20150312  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0536 
CAT |c 20161101  |l MUB01  |h 2224 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210120  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20210221  |l MUB01  |h 1810 
CAT |c 20210322  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2000 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1236 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-22 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 159.9-KREJ  |9 VV-1026261-01  |6 3147064150  |5 3147064150  |8 20150312  |f 74  |f Měsíční  |g 2015-461  |r 20150409  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 159.9-KREJ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VV  |k 0