I. smyčcový kvartet (1978-79) : partitura a hlasy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hůla, Zdeněk, 1901-1986 (Composer)
Other Authors: Pokora, Miloš, 1939- (Author of introduction, etc.)
Format: Musical Score
Language:No linguistic content
Published: Praha : Supraphon, 1986
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01571ncm a22003737a 4500
001 MUB01001018526
003 CZ BrMU
005 20210211123441.0
008 141202s1986 xr ||||| |||||||||||zxx d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-08 
028 2 1 |a H 7205  |b Supraphon 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 787  |x Hudba pro strunné a smyčcové nástroje  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78.089.6  |2 MRF 
100 1 |a Hůla, Zdeněk,  |d 1901-1986  |7 jk01043236  |4 cmp 
245 1 0 |a I. smyčcový kvartet  |h [hudebnina] :  |b (1978-79) : partitura a hlasy /  |c Zdeněk Hůla ; předmluvu napsal Miloš Pokora 
246 3 1 |i Souběžný název na obálce:  |a Quartetto d'archi no I :  |b partitura e parti 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Supraphon,  |c 1986 
300 |a 1partitura (43 s.) +  |e 4 příl. 
655 7 |a partitury  |7 fd185981  |2 czenas 
655 9 |a scores  |2 eczenas 
700 1 |a Pokora, Miloš,  |d 1939-  |7 jk01100013  |4 aui 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20141202  |l MUB01  |h 1448 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20141203  |l MUB01  |h 0835 
CAT |a BART  |b 02  |c 20150206  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0527 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20160729  |l MUB01  |h 0117 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20210211  |l MUB01  |h 1234 
CAT |c 20210308  |l MUB01  |h 1030 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m HUDEB  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 NX-265  |5 2571413581  |4 Zakázka 3341  |8 20141202  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20141202  |s grant3400 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d NX-265  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED