Koncert pro housle a orchestr (1965) : partitura /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gregor, Čestmír, 1926-2011 (Composer)
Other Authors: Pukl, Oldřich, 1933-1995 (Author of introduction, etc.)
Format: Musical Score
Language:Czech
German
Published: Praha : Supraphon, 1975
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01589ncm a22003857a 4500
001 MUB01001018436
003 CZ BrMU
005 20210211122619.0
008 141202s1975 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-08 
028 2 1 |a H 5308  |b Supraphon 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |a ger  |h cze 
072 7 |a 787  |x Hudba pro strunné a smyčcové nástroje  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a 78.089.6  |2 MRF 
100 1 |a Gregor, Čestmír,  |d 1926-2011  |7 jk01032618  |4 cmp 
245 1 0 |a Koncert  |h [hudebnina] :  |b pro housle a orchestr (1965) : partitura /  |c Čestmír Gregor ; [předmluvu napsal Oldřich Pukl] 
246 3 1 |i Souběžný název na obálce:  |a Concerto :  |b per violino ed orchestra : partitura 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Supraphon,  |c 1975 
300 |a 1 partitura (59 s.) 
655 7 |a partitury  |7 fd185981  |2 czenas 
655 9 |a scores  |2 eczenas 
700 1 |a Pukl, Oldřich,  |d 1933-1995  |7 jk01101708  |4 aui 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20141202  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20141203  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a BART  |b 02  |c 20150209  |l MUB01  |h 0824 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0527 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20210119  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20210211  |l MUB01  |h 1226 
CAT |c 20210308  |l MUB01  |h 1030 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-03-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m HUDEB  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 NX-215  |5 2571413498  |4 Zakázka 3341  |8 20141202  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |s grant3400 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d NX-215  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HUVED