Nutriční aspekty draslíku
Bakalářská práce shrnuje poznatky o draselném iontu, který je pro náš organismus významným prvkem. Jednotlivé kapitoly se zabývají jeho fyziologickými funkcemi, faktory, které se podílejí na jeho homeostaze, metabolismem a poruchami s ním spojené. Z výživového hlediska jsou zde zmíněny doporučené de...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/358044/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10523 | 3147064025 |