Nutriční aspekty draslíku

Bakalářská práce shrnuje poznatky o draselném iontu, který je pro náš organismus významným prvkem. Jednotlivé kapitoly se zabývají jeho fyziologickými funkcemi, faktory, které se podílejí na jeho homeostaze, metabolismem a poruchami s ním spojené. Z výživového hlediska jsou zde zmíněny doporučené de...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kašpárková, Daniela (Autor práce)
Další autoři: Šubrtová, Marie (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/358044/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10523 3147064025