Exploring strategy /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Johnson, Gerry, 1945- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Harlow : Pearson, 2014
Edition:10th ed.
Subjects:
LEADER 01851nam a22004097a 4500
001 MUB01001007607
003 CZ BrMU
005 20140903090815.0
008 130917s2014 xxk||||| |||||||||||eng d
020 |a 978-1-292-00254-5 
040 |a BOD022  |b cze 
072 7 |a 005  |x Management. Řízení  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 005.511  |2 MRF 
080 |a 005.21  |2 MRF 
080 |a (075)  |2 MRF 
100 1 |a Johnson, Gerry,  |d 1945-  |7 vse2007365240  |4 aut 
245 1 0 |a Exploring strategy /  |c Gerry Johnson ... [et al.] 
250 |a 10th ed. 
260 |a Harlow :  |b Pearson,  |c 2014 
300 |a xxxii, 783 s. :  |b il. 
650 0 7 |a podnikatelské projekty  |7 ph124161  |2 czenas 
650 0 7 |a strategický management  |7 ph116291  |2 czenas 
650 0 9 |a business planning  |2 eczenas 
650 0 9 |a strategic planning  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice  |7 fd133770  |2 czenas 
655 9 |a textbooks  |2 eczenas 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20140901  |l MUB01  |h 1350 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20140903  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0902 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0512 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-940  |5 4200471857  |8 20140901  |f 70  |f Prezenční  |g 288/14  |r 20140901 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-940  |5 4200471858  |8 20140901  |f 74  |f Měsíční  |g 288/14  |r 20140901 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-940  |5 4200472070  |8 20141013  |f 74  |f Měsíční  |g 353/14  |r 20141013 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 ŘÍZ-940  |5 4200472071  |8 20141013  |f 74  |f Měsíční  |g 353/14  |r 20141013 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d ŘÍZ-940  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 1  |h N  |i 42  |j VOLNY