Podrobná hydrogeologická měření na zdrojích minerálních vod Poděbrady /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pelikán, Vladimír, 1929- (Author)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1984
Subjects:
Cover Image
LEADER 02147ntm a22005897a 4500
001 MUB01001007472
003 CZ BrMU
005 20170808075905.0
008 140821s1984 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 556  |x Hydrologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 556.3  |2 MRF 
080 |a 553.7  |2 MRF 
080 |a 615.838  |2 MRF 
080 |a 556.314  |2 MRF 
080 |a 543  |2 MRF 
080 |a 624.131.34  |2 MRF 
080 |a (437.312)  |2 MRF 
080 |a (047.31)  |2 MRF 
100 1 |a Pelikán, Vladimír,  |d 1929-  |7 ola2003204886  |4 aut 
245 1 0 |a Podrobná hydrogeologická měření na zdrojích minerálních vod  |h [rukopis] :  |b Poděbrady /  |c měřili Vladimír Pelikán ... [et al.] 
260 |c 1984 
300 |a 7 sv. +  |e 1 obr. příl. 
500 |a Originály 
500 |a Obsahuje měření těchto vrtů: vrt Jiří; vrt BJ 10; vrt Zápotocký; vrt OP 1; vrt BJ 12; Vodojem 
650 0 7 |a hydrogeologie  |7 ph120972  |2 czenas 
650 0 7 |a minerální vody  |7 ph122891  |2 czenas 
650 0 7 |a minerální prameny  |7 ph122890  |2 czenas 
650 0 7 |a hydrogeochemie  |7 ph257836  |2 czenas 
650 0 7 |a chemická analýza  |7 ph114232  |2 czenas 
650 0 7 |a vrty  |7 ph799927  |2 czenas 
650 0 9 |a hydrogeology  |2 eczenas 
650 0 9 |a mineral waters  |2 eczenas 
650 0 9 |a mineral springs  |2 eczenas 
650 0 9 |a hydrogeochemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a chemical analysis  |2 eczenas 
650 0 9 |a dril holes  |2 eczenas 
651 7 |a Poděbrady (Česko : oblast)  |7 ge130460  |2 czenas 
651 9 |a Poděbrady Region (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a výzkumné studie  |7 fd187855  |2 czenas 
655 7 |a výzkumné zprávy  |7 fd131869  |2 czenas 
655 9 |a research studies  |2 eczenas 
655 9 |a research reports  |2 eczenas 
710 2 |a Výzkumný ústav geologického inženýrství  |7 kn20051017002  |4 pbl 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20140828  |l MUB01  |h 1753 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150803  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0512 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20170808  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20210208  |l MUB01  |h 1140 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08