Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Nutrient composition of foods...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Nutrient composition of foods /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Smolin, Lori A., 1956-
(Autor)
,
Grosvenor, Mary B., 1952-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Hoboken, N.J. :
John Wiley & Sons,
c2010
Témata:
nutriční hodnota potravin
výživa člověka
human nutrition
nutritive value of foods
tabulky
tables
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
111 s. : il.
ISBN:
978-1-118-23374-0
1-118-23374-3
Podobné jednotky
Bowes and Church's food values of portions commonly used /
Autor: Pennington, Jean A. Thompson, a další
Vydáno: (1985)
Hutchison's food and the principles of dietetics /
Vydáno: (1940)
Food composition and nutrition tables /
Autor: Souci, Siegfried Walter, 1904-, a další
Vydáno: (2008)
Chemistry of food and nutrition /
Autor: Sherman, Henry C. 1875-1955
Vydáno: (1952)
Zdravá výživa /
Autor: Mašek, Josef, 1908-1994
Vydáno: (1961)
×
Načítá se...