Galapágy : zázrak v Pacifiku /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Haager, Jiří, 1943- (Author), Jeník, Jan, 1929- (Author)
Other Authors: Berger, Zdeněk (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Albatros, 1988
Edition:1. vyd.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02023nam a22005177a 4500
001 MUB01001002489
003 CZ BrMU
005 20140708131406.0
008 140704s1988 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 91  |x Geografie jako věda. Výzkum. Cestování  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
080 |a 910.4  |2 MRF 
080 |a 502.2  |2 MRF 
080 |a (866.4)  |2 MRF 
100 1 |a Haager, Jiří,  |d 1943-  |7 jk01032877  |4 aut 
245 1 0 |a Galapágy :  |b zázrak v Pacifiku /  |c Jiří R. Haager, Jan Jeník ; [ilustroval Zdeněk Berger] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Albatros,  |c 1988 
300 |a 142 s. :  |b il. (některé barev.) 
650 0 7 |a cestování  |7 ph119114  |2 czenas 
650 0 7 |a příroda  |7 ph115994  |z Galapágy  |2 czenas 
650 0 9 |a nature  |z Galapagos Islands  |2 eczenas 
650 0 9 |a nature  |2 eczenas 
650 0 9 |a travelling  |2 eczenas 
655 7 |a reportáže  |7 fd133252  |2 czenas 
655 9 |a reportage  |2 eczenas 
700 1 |a Jeník, Jan,  |d 1929-  |7 jk01051458  |4 aut 
700 1 |a Berger, Zdeněk  |7 jn19981000247  |4 ill 
710 2 |a Nakladatelství Albatros  |7 kn20010724027  |4 pbl 
CAT |a ANTLOVA  |b 02  |c 20140704  |l MUB01  |h 1340 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140708  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140708  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140708  |l MUB01  |h 1314 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1242 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150727  |l MUB01  |h 0907 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0505 
CAT |c 20210208  |l MUB01  |h 1138 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1958 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1230 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVGR  |b ÚK volný výběr - GR  |3 558.91-HAAG  |5 3145361111  |8 20140704  |f 74  |f Měsíční  |q 20180806  |r 20140704  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - GR  |d 558.91-HAAG  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVGR