Úvod do studia genologie : teorie literárního žánru a žánrová krajina /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šidák, Pavel, 1977- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Akropolis, 2013
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03167nam a22006857a 4500
001 MUB01000990474
003 CZ BrMU
005 20140710090924.0
008 140319s2013 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-12-14 
015 |a cnb002509864 
020 |a 978-80-7470-040-8 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
072 7 |a 82.0  |x Literatura (teorie)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 82.0  |2 MRF 
080 |a 82-1/-9  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Šidák, Pavel,  |d 1977-  |7 xx0061873  |4 aut 
245 1 0 |a Úvod do studia genologie :  |b teorie literárního žánru a žánrová krajina /  |c Pavel Šidák 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Akropolis,  |c 2013 
300 |a 325 s. :  |b il. 
650 0 7 |a genologie  |7 ph138243  |2 czenas 
650 0 7 |a literární žánry  |7 ph122406  |2 czenas 
650 0 7 |a poetika  |7 ph117252  |2 czenas 
650 0 9 |a genology (literature)  |2 eczenas 
650 0 9 |a literary forms  |2 eczenas 
650 0 9 |a poetics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20140319  |l MUB01  |h 1322 
CAT |a HOLOUBKOVA  |b 02  |c 20140324  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20140402  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a REININ  |b 02  |c 20140428  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20140521  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140628  |l MUB01  |h 2325 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0909 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0829 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0448 
CAT |c 20200421  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20201214  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20201221  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1956 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1227 
M54 |a 82 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-12-14 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 82-ŠIDÁ1-1  |5 2571403176  |4 *  |8 20140319  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 slavistika-PRZY  |5 2571405252  |4 Zakázka 3272  |8 20140516  |f 77  |f Dlouhodobá  |s grant2700 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - klasicka studia  |2 KFIL  |b klasická filologie  |3 XIV-Š-17  |5 2572109012  |4 Zakázka 0054  |8 20211206  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20211206  |s grant2100 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 816ŠIDÁ  |5 3201080091  |8 20140710  |f 74  |f Měsíční  |r 20140710 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 816ŠIDÁ  |5 3201080092  |8 20140710  |f 70  |f Prezenční  |r 20140710 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 816ŠIDÁ  |5 3201080965  |8 20141009  |f 74  |f Měsíční  |r 20141009 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d 816ŠIDÁ  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 43  |j K2P 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d slavistika-PRZY  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 1  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFKLA  |c klasická filologie  |d XIV-Š-17  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j KFIL