Finanční gramotnost pro druhý stupeň základní školy : pracovní sešit. III., Finanční produkty /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jakeš, Petr, 1965- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Fortuna, 2011
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02488nam a22005537a 4500
001 MUB01000989427
003 CZ BrMU
005 20140305153012.0
008 140305s2011 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
020 |a 978-80-7373-092-5 
040 |a BOD022  |b cze 
072 7 |a 336.7  |x Finance  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 336  |2 MRF 
080 |a 37.03:336  |2 MRF 
080 |a 336.76  |2 MRF 
080 |a (075.2)  |2 MRF 
080 |a (076.1)  |2 MRF 
100 1 |a Jakeš, Petr,  |d 1965-  |7 hka2012677387  |4 aut 
245 1 0 |a Finanční gramotnost pro druhý stupeň základní školy :  |b pracovní sešit.  |n III.,  |p Finanční produkty /  |c Petr Jakeš a kolektiv 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 2011 
300 |a 39 s. :  |b il. 
650 0 7 |a finance  |7 ph114548  |2 czenas 
650 0 7 |a finanční gramotnost  |7 ph617599  |2 czenas 
650 0 7 |a finanční trhy  |7 ph114556  |2 czenas 
650 0 9 |a finance  |2 eczenas 
650 0 9 |a financial literacy  |2 eczenas 
650 0 9 |a financial market  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
655 7 |a pracovní sešity  |7 fd133116  |2 czenas 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20140305  |l MUB01  |h 1409 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20140305  |l MUB01  |h 1530 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0447 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170206  |l MUB01  |h 2353 
CAT |c 20201104  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1956 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1227 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1783  |5 4200470564  |8 20140305  |f 70  |f Prezenční  |r 20140305 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1783  |5 4200470565  |8 20140305  |f 74  |f Měsíční  |r 20140305 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1783  |5 4200470566  |8 20140305  |f 74  |f Měsíční  |r 20140305 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1783  |5 4200470567  |8 20140305  |f 74  |f Měsíční  |r 20140305 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 FIN-1783  |5 4200470568  |8 20140305  |f 74  |f Měsíční  |r 20140305 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d FIN-1783  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 17  |j VOLNY