Politika zaměstnanosti osob se zdravotním postižením v Rakousku /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Magerská, Vítězslava, 1951- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : VÚPSV, 2013
Edition:1. vyd.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze dostupná na:
LEADER 02598cam a2200685 a 4500
001 MUB01000988692
003 CZ BrMU
005 20140225113149.0
007 ta
008 140206s2013 xr a e 000 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
015 |a cnb002564462 
020 |a 978-80-7416-134-6  |q (brož.) 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20142564462 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD031 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 331  |x Práce  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 331.5.024.5  |2 MRF 
080 |a 316.344.6-056.26/.3  |2 MRF 
080 |a 331.53-056.26/.3  |2 MRF 
080 |a 331.5  |2 MRF 
100 1 |a Magerská, Vítězslava,  |d 1951-  |7 mzk2014809198  |4 aut 
245 1 0 |a Politika zaměstnanosti osob se zdravotním postižením v Rakousku /  |c Vítězslava Magerská 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b VÚPSV,  |c 2013 
300 |a 75, 5 s. :  |b il. ;  |c 30 cm 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Anglické resumé 
650 0 7 |a osoby se zdravotním postižením  |7 ph127575  |2 czenas 
650 0 7 |a politika zaměstnanosti  |7 ph124261  |2 czenas 
650 0 7 |a trh práce  |7 ph116483  |2 czenas 
650 0 7 |a zaměstnávání osob se zdravotním postižením  |7 ph139255  |2 czenas 
650 0 9 |a employment of people with disabilities  |2 eczenas 
650 0 9 |a labor market  |2 eczenas 
650 0 9 |a manpower policy  |2 eczenas 
650 0 9 |a people with disabilities  |2 eczenas 
651 7 |a Rakousko  |7 ge130612  |2 czenas 
651 9 |a Austria  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
856 4 1 |z Elektronická verze dostupná na:  |u http://praha.vupsv.cz/Fulltext/vz_373.pdf 
CAT |a SVERAKOVA  |b 02  |c 20140225  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a SVERAKOVA  |b 02  |c 20140225  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20140301  |l MUB01  |h 0104 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150210  |l MUB01  |h 0047 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0447 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20181204  |l MUB01  |h 1618 
CAT |c 20201104  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20201109  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1946 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1956 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1227 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-37386  |9 G1-2242  |5 4240769592  |8 20140225  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170817  |r 20140225  |s dar 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-37386  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKFSS