Guide to O. N. C. E. social, educational and cultural services

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: Madrid : ONCE, 1992
Subjects:
Cover Image
LEADER 01285nam a22003497a 4500
001 MUB01000987737
003 CZ BrMU
005 20140213140006.0
008 140213s1992 sp ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
040 |a BOD033  |b cze 
072 7 |a 364-1/-7  |x Druhy sociální pomoci a služeb  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 364-7  |2 MRF 
080 |a 316.344.6-056.262  |2 MRF 
080 |a (036)  |2 MRF 
245 0 0 |a Guide to O. N. C. E. social, educational and cultural services 
260 |a Madrid :  |b ONCE,  |c 1992 
300 |a 265 s. +  |e 1 mapa 
650 0 7 |a sociální služby  |7 ph125812  |2 czenas 
650 0 7 |a osoby se zrakovým postižením  |7 ph127686  |2 czenas 
650 0 9 |a social service  |2 eczenas 
650 0 9 |a people with visual disabilities  |2 eczenas 
655 7 |a průvodce  |7 fd133154  |2 czenas 
CAT |a STODOLA  |b 02  |c 20140213  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150210  |l MUB01  |h 0050 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0445 
CAT |c 20201104  |l MUB01  |h 1010 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 SPN  |a Středisko Teiresiás  |3 1-GUI-2  |5 4340105873  |8 20140213  |f 74  |f Standardní  |r 20140213 
AVA |a MUB50  |b SPN  |d 1-GUI-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0