Český jazyk 7 : pracovní sešit pro základní školy a víceletá gymnázia [Nová generace] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krausová, Zdeňka (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Fraus, 2013
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01910nam a22004697a 4500
001 MUB01000986940
003 CZ BrMU
005 20140206120705.0
008 140206s2013 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
020 |a 978-80-7238-877-6 
040 |a BOD003  |b cze 
072 7 |a 811.162.3  |x Čeština  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
080 |a (075.2)  |2 MRF 
080 |a (075.3)  |2 MRF 
100 1 |a Krausová, Zdeňka  |7 mzk2004248783  |4 aut 
245 1 0 |a Český jazyk 7 :  |b pracovní sešit pro základní školy a víceletá gymnázia [Nová generace] /  |c Zdeňka Krausová ... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Plzeň :  |b Fraus,  |c 2013 
300 |a 68 s. :  |b il. 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
655 7 |a učebnice středních škol  |7 fd133771  |2 czenas 
655 7 |a pracovní sešity  |7 fd133116  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (elementary)  |2 eczenas 
655 9 |a textbooks (secondary)  |2 eczenas 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20140206  |l MUB01  |h 1207 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150731  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150731  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0445 
CAT |c 20201104  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1008 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1956 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1227 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 U811ZŠ7  |5 3201077477  |8 20140206  |f 74  |f Měsíční  |r 20140206 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K2P  |b ÚK - 2. podlaží  |3 U811ZŠ7  |5 3201077478  |8 20140206  |f 70  |f Prezenční  |r 20140206 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 2. podlaží  |d U811ZŠ7  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 7  |j K2P