Traumatologie břicha a retroperitonea /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Třeška, Vladislav, 1957- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Nava, 2013
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02220nam a2200541 a 4500
001 MUB01000986410
003 CZ BrMU
005 20140203110428.0
007 ta
008 130909s2013 xr a f 000 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
015 |a cnb002497554 
020 |a 978-80-7211-435-1  |z 97872114351 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20132497554 
035 |a (OCoLC)859740049 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA001  |d BOD002 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617.55-001  |2 MRF 
080 |a 617.553  |2 MRF 
080 |a 616-07  |2 MRF 
080 |a 617.55-089  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Traumatologie břicha a retroperitonea /  |c Vladislav Třeška ... [et al.] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Plzeň :  |b Nava,  |c 2013 
300 |a 139 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 24 cm 
504 |a Obsahuje bibliografie 
650 0 7 |a poranění břicha  |7 ph781939  |2 czenas 
650 0 7 |a retroperitoneum  |7 ph781925  |2 czenas 
650 0 7 |a diagnostické metody  |7 ph271429  |2 czenas 
650 0 7 |a břišní chirurgie  |7 ph194787  |2 czenas 
650 0 9 |a abdominal injuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a retroperitoneum  |2 eczenas 
650 0 9 |a diagnostic methods  |2 eczenas 
650 0 9 |a abdominal surgery  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Třeška, Vladislav,  |d 1957-  |7 jn20000402436  |4 aut  |4 edt 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20140203  |l MUB01  |h 1104 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0819 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0444 
CAT |c 20201104  |l MUB01  |h 1010 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-11-04 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.16-TRAU  |9 VV-986410-01  |6 3147060683  |5 3147060683  |7 Zůstává v knihovně  |8 20140205  |f 70  |f Prezenční  |g 2014-296  |r 20140313  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.16-TRAU  |9 VV-986410-02  |6 3147060684  |5 3147060684  |8 20140218  |f 74  |f Měsíční  |g 2014-434  |r 20140313  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.16-TRAU  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 12  |j VV  |k 0