Key concepts in ethnography /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: O'Reilly, Karen, 1957- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Los Angeles : SAGE, 2009
Series:SAGE key concepts
Subjects:
LEADER 01772cam a22004817a 4500
001 MUB01000882760
003 CZ BrMU
005 20200812113219.0
008 140102s2009 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-20 
020 |a 978-1-4129-2865-6  |q (pbk.) 
020 |a 978-1-4129-2864-9 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 39  |2 MRF 
100 1 |a O'Reilly, Karen,  |d 1957-  |7 utb2017942987  |4 aut 
245 1 0 |a Key concepts in ethnography /  |c Karen O'Reilly 
260 |a Los Angeles :  |b SAGE,  |c 2009 
300 |a vi, 234 s. 
490 1 |a SAGE key concepts 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a etnografie  |7 ph137601  |2 czenas 
650 0 7 |a etnologie  |7 ph120020  |2 czenas 
650 0 9 |a ethnography  |2 eczenas 
650 0 9 |a ethnology  |2 eczenas 
830 0 |a SAGE key concepts 
CAT |a SVERAKOVA  |b 02  |c 20140102  |l MUB01  |h 1418 
CAT |c 20140108  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0815 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1233 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0429 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160211  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2240 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180329  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200511  |l MUB01  |h 2241 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20200812  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20201020  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1955 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-20 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 NEDBA  |b Nedbálková  |3 E16-560  |5 4240769221  |8 20140102  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20131220  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Nedbálková  |d E16-560  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j NEDBA