Bezlepková a bezmléčná dieta /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kovářů, Dagmar (Author), Knápková, Jitka (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : CPress, 2013
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02067cam a2200589 a 4500
001 MUB01000879220
003 CZ BrMU
005 20201005222158.0
007 ta
008 130724s2013 xr e f 001 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-19 
015 |a cnb002479734 
020 |a 978-80-264-0185-8  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)857953310 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20132479734 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA001  |d JID501 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 616.341-002-008.6  |2 MRF 
080 |a 641.563  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Kovářů, Dagmar  |7 xx0123251  |4 aut 
245 1 0 |a Bezlepková a bezmléčná dieta /  |c Dagmar Kovářů, Jitka Knápková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Brno :  |b CPress,  |c 2013 
300 |a 119 s. ;  |c 21 cm 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a celiakie  |7 ph119088  |2 czenas 
650 0 7 |a bezlepková dieta  |7 ph118829  |2 czenas 
650 0 7 |a bezmléčná dieta  |7 ph589585  |2 czenas 
650 0 7 |a dietní jídla  |7 ph114317  |2 czenas 
650 0 9 |a celiac disease  |2 eczenas 
650 0 9 |a glutenfree diet  |2 eczenas 
650 0 9 |a milk-free diet  |2 eczenas 
650 0 9 |a diet meals  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Knápková, Jitka  |7 mzk2013776947  |4 aut 
CAT |a MARTINU  |b 02  |c 20131122  |l MUB01  |h 1333 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0426 
CAT |c 20161101  |l MUB01  |h 2223 
CAT |c 20161130  |l MUB01  |h 1537 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20201005  |l MUB01  |h 2221 
CAT |c 20201019  |l MUB01  |h 1728 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 TEL  |a Univerzitní centrum Telč  |3 641  |5 3297003529  |8 20131122  |f 74  |f Měsíční  |r 20131122 
AVA |a TEL50  |b TEL  |d 641  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5