The invention of the white race. Vol. 1, Racial oppression and social control /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Allen, Theodore W. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Verso, 2012
Edition:2nd ed.
Subjects:
LEADER 01579cam a22004337a 4500
001 MUB01000869911
003 CZ BrMU
005 20130821141445.0
008 130821s2012 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
020 |a 978-1-84467-769-6 
040 |a BOD031  |b cze 
072 7 |a 572  |x Fyzická antropologie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a 316.4.05-026.17  |2 MRF 
080 |a 316.64-021.485  |2 MRF 
080 |a 572.9  |2 MRF 
080 |a 572.02:316.243  |2 MRF 
100 1 |a Allen, Theodore W.  |4 aut 
245 1 4 |a The invention of the white race.  |n Vol. 1,  |p Racial oppression and social control /  |c Theodore W. Allen 
250 |a 2nd ed. 
260 |a London :  |b Verso,  |c 2012 
300 |a xiii, 358 s. 
650 0 7 |a sociální kontrola  |7 ph239899  |2 czenas 
650 0 7 |a rasismus  |7 ph125031  |2 czenas 
650 0 7 |a lidské rasy  |7 ph137015  |2 czenas 
650 0 7 |a rasové teorie  |7 ph316287  |2 czenas 
650 0 9 |a social control  |2 eczenas 
650 0 9 |a racism  |2 eczenas 
650 0 9 |a human races  |2 eczenas 
650 0 9 |a race theories  |2 eczenas 
CAT |a BLAZEKM  |b 02  |c 20130821  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0415 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2240 
CAT |c 20201005  |l MUB01  |h 1144 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-35791  |9 F4-491  |5 4240766839  |8 20130821  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170814  |r 20130821  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-35791  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKFSS