Minimum z plicní chirurgie : krok za krokem /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hytych, Vladislav, 1954- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, c2013
Series:Jessenius
Subjects:
LEADER 01925nam a2200457 a 4500
001 MUB01000869137
003 CZ BrMU
005 20130812112538.0
007 ta
008 130625s2013 xr ac f 001 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
015 |a cnb002469655 
020 |a 978-80-7345-347-3 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20132469655 
035 |a (OCoLC)855465520 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.24-089  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Hytych, Vladislav,  |d 1954-  |7 xx0077545  |4 aut 
245 1 0 |a Minimum z plicní chirurgie :  |b krok za krokem /  |c Vladislav Hytych a kolektiv 
246 1 |i Název na rubu tit. s.:  |a Minimum z plicní chirurgie krok za krokem 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c c2013 
300 |a 303 s. :  |b il. (převážně barev.), portréty ;  |c 19 cm 
490 1 |a Jessenius 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
650 0 7 |a plicní chirurgie  |7 ph138917  |2 czenas 
650 0 9 |a pulmonary surgery  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
830 0 |a Jessenius 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20130812  |l MUB01  |h 1125 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0414 
CAT |c 20201005  |l MUB01  |h 1144 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.30-HYTY  |9 VV-869137-01  |6 3147058890  |5 3147058890  |8 20130814  |f 70  |f Prezenční  |g 2013-1443  |r 20130830  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.30-HYTY  |9 VV-869137-02  |6 3147059510  |5 3147059510  |8 20130814  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-1444  |r 20131029  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.30-HYTY  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 3  |j VV  |k 0