Když víno léčí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Šamánek, Milan, 1931-2020 (Author), Urbanová, Zuzana, 1953- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, c2013
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02486nam a2200589 a 4500
001 MUB01000862874
003 CZ BrMU
005 20200520145127.0
007 ta
008 130516s2013 xr ach e 000 0 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
015 |a cnb002464049 
020 |a 978-80-7262-972-5 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20132464049 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 615.27  |2 MRF 
080 |a 547.972.2  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Šamánek, Milan,  |d 1931-2020  |7 jk01122467  |4 aut 
245 1 0 |a Když víno léčí /  |c Milan Šamánek, Zuzana Urbanová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c c2013 
300 |a 124 s. :  |b il. (převážně barev.), portréty, faksim. ;  |c 21 cm 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a víno  |7 ph116687  |x zdravotní aspekty  |2 czenas 
650 0 7 |a flavonoidy  |7 ph120259  |2 czenas 
650 0 7 |a antioxidanty  |7 ph118513  |2 czenas 
650 0 9 |a wine  |x health aspects  |2 eczenas 
650 0 9 |a flavonoids  |2 eczenas 
650 0 9 |a antioxidants  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Urbanová, Zuzana,  |d 1953-  |7 jn99240001224  |4 aut 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20130617  |l MUB01  |h 1245 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20130704  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150130  |l MUB01  |h 0000 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150430  |l MUB01  |h 0103 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1222 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0406 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20200504  |l MUB01  |h 2357 
CAT |a MENSIKOVA  |b 02  |c 20200520  |l MUB01  |h 1451 
CAT |c 20201005  |l MUB01  |h 1143 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 2NE  |b neurologie Bohunice  |9 2NE-862874-03  |6 3147075154  |5 3147075154  |8 20180108  |f 78  |f Mimo UK  |g 2017-1065  |r 20171225  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61-ŠAMÁ  |9 VV-862874-01  |6 3147058678  |5 3147058678  |8 20130618  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-759  |r 20130704  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61-ŠAMÁ  |9 VV-862874-02  |6 3147058522  |5 3147058522  |8 20130618  |f 74  |f Měsíční  |g 2013-760  |r 20130802  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c neurologie Bohunice  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 1  |j 2NE  |k 0