Fast-food versus slow-food /
Cílem této práce je přiblížit fast food a slow food jako dva směry stravování s odlišným přístupem k jídlu. Teoretická část práce přináší stručný pohled do historie obou směrů a poukazuje na hlavní rozdíly mezi fast food a slow food. Zmiňuje postavení fast food i slow food v České republice, porovná...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/323462/lf_m/ |
LEADER | 04335ctm a22007337i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | MUB01000862757 | ||
003 | CZ BrMU | ||
005 | 20210630142255.0 | ||
008 | 130615s2013 xr ||||| |||||||||||cze d | ||
STA | |a POSLANO DO SKCR |b 2021-08-04 | ||
035 | |a (ISMU-VSKP)241350 | ||
040 | |a BOD114 |b cze |e rda |d BOD002 | ||
100 | 1 | |a Hamerská, Jarmila |* [absolvent LF MU] |4 dis | |
242 | 1 | 0 | |a Fast-food versus slow-food |y eng |
245 | 1 | 0 | |a Fast-food versus slow-food / |c Jarmila Hamerská |
264 | 0 | |c 2013 | |
300 | |a 89 listů, 5 nečíslovaných listů příloh : |b ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Vedoucí práce: Veronika Březková | ||
502 | |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2013 | ||
520 | 2 | |a Cílem této práce je přiblížit fast food a slow food jako dva směry stravování s odlišným přístupem k jídlu. Teoretická část práce přináší stručný pohled do historie obou směrů a poukazuje na hlavní rozdíly mezi fast food a slow food. Zmiňuje postavení fast food i slow food v České republice, porovnává skladbu jídelníčku a možné působení obou typů stravování na zdraví člověka. Součástí práce je vyhodnocení průzkumu, jehož cílem bylo zjistit vztah studentů ke stravování, jejich náhled na fast food a povědomí o slow food. Pozornost je věnována chování konzumentů, jejich preferencím při výběru potravin a pravidelnosti stravování. |% cze | |
520 | 2 | 9 | |a The objective of this thesis is to describe a fast food and a slow food as two ways of eating with different approach to food. The theoretical part of the paper gives a brief view of historic background of both of these movements and points out to differences between the fast food and the slow food. It also mentions a position of the fast food and the slow food in Czech Republic, compares their diet composition and possible effects of both food ways on human health. Indivisible part of the thesis is an assessment of a survey which is to identify an attitude of students to eating, their opinion of fast food and their knowledge of slow food. Attention is also paid to consumer behavior, their preferences in choosing food and a regularity of their eating. |9 eng |
650 | 0 | 7 | |a průmyslově zpracované potraviny |2 czmesh |
650 | 0 | 7 | |a slow food |2 CZ-BrMU |
650 | 0 | 7 | |a stravovací zvyklosti |2 czmesh |
650 | 0 | 7 | |a studenti |2 czmesh |
650 | 0 | 2 | |a Fast Foods |
650 | 0 | 2 | |a Feeding Behavior |
650 | 0 | 2 | |a Students |
655 | 7 | |a diplomové práce |7 fd132022 |2 czenas | |
655 | 9 | |a master's theses |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Suchodolová, Veronika, |d 1982- |7 xx0086881 |4 ths | |
710 | 2 | |a Masarykova univerzita. |b Ústav preventivního lékařství |7 kn20030808013 |4 dgg | |
856 | 4 | 1 | |u http://is.muni.cz/th/323462/lf_m/ |
CAT | |c 20130615 |l MUB01 |h 0421 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20140107 |l MUB01 |h 1202 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20140331 |l MUB01 |h 1306 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20140616 |l MUB01 |h 1255 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20140904 |l MUB01 |h 0740 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20140904 |l MUB01 |h 1020 | ||
CAT | |c 20140911 |l MUB01 |h 1612 | ||
CAT | |c 20140912 |l MUB01 |h 1106 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20140930 |l MUB01 |h 0913 | ||
CAT | |c 20150724 |l MUB01 |h 1145 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20150810 |l MUB01 |h 1257 | ||
CAT | |c 20150901 |l MUB01 |h 1450 | ||
CAT | |c 20150921 |l MUB01 |h 1411 | ||
CAT | |a BATCH |b 00 |c 20151226 |l MUB01 |h 0406 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20160729 |l MUB01 |h 1528 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20170223 |l MUB01 |h 1204 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20170223 |l MUB01 |h 1205 | ||
CAT | |a HANAV |b 02 |c 20170227 |l MUB01 |h 1230 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20170826 |l MUB01 |h 0211 | ||
CAT | |a VARTECKAX |b 02 |c 20210422 |l MUB01 |h 0932 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20210422 |l MUB01 |h 0933 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20210423 |l MUB01 |h 2357 | ||
CAT | |a PELZOVA |b 02 |c 20210630 |l MUB01 |h 1422 | ||
CAT | |c 20210804 |l MUB01 |h 0901 | ||
LOW | |a POSLANO DO SKCR |b 2021-08-04 | ||
994 | - | 1 | |l MUB01 |l MUB01 |m VYSPR |1 KUK |a Knihovna univ. kampusu |2 SKLAD |b KUK - sklad |3 KF-K-17279 |9 SKLAD-862757 |6 3147085573 |5 3147085573 |8 20210630 |f 71 |f Prezenční SKLAD |r 20210630 |s převod |
AVA | |a MED50 |b KUK |c KUK - sklad |d KF-K-17279 |e available |t K dispozici |f 1 |g 0 |h N |i 0 |j SKLAD |