Hodnocení nutričního poradenství /

Bakalářská práce s názvem „Hodnocení nutričního poradenství“ se zabývá problematikou nutričního neboli výživového poradenství v České republice. Teoretická část je zaměřena na význam nutričního poradenství a rozdíly mezi nutričním poradcem a terapeutem. Následující kapitoly pojednávají o způsobech v...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Volavá, Veronika (Autor práce)
Další autoři: Šmídová, Sylva, 1982- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/381441/lf_b/
Obálka
Popis
Shrnutí:Bakalářská práce s názvem „Hodnocení nutričního poradenství“ se zabývá problematikou nutričního neboli výživového poradenství v České republice. Teoretická část je zaměřena na význam nutričního poradenství a rozdíly mezi nutričním poradcem a terapeutem. Následující kapitoly pojednávají o způsobech vedení nutričního poradenství, hodnocení nutričního stavu jedince, zjišťování nutriční spotřeby a krátce jsou zmíněna také výživová doporučení pro obyvatele ČR. Praktická část obsahuje hodnocení vybraných poraden a vyhodnocení dotazníkového průzkumu. Cílem dotazníkového šetření bylo zjistit nejčastější důvody, které vedou klienta k vyhledání nutričního poradenství a zmapování celkové spokojenosti klientů se současnou nabídkou v oblasti nutričního poradenství.
The thesis “Evaluation of the Nutrition Consulting” deals with the issues of nutrition consulting in the Czech Republic. The theoretical part focuses on the importance of the nutrition consulting and differences between the nutrition consultant and the nutrition therapist. The following chapters discuss the ways of the nutrition consulting management, the evaluation of the nutrition condition of an individual, discovering the nutrition consumption and the nutrition recommendations for the inhabitants of the Czech Republic are briefly mentioned here as well. The practical part contains the evaluation of the selected advisory centres and the assessment of the questionnaire survey. The aim of the questionnaire survey was to find out the most common reasons that lead the client to look for the nutrition consulting and mapping the clients’ overall satisfaction with the contemporary offer in the area of the nutrition consulting.
Popis jednotky:Vedoucí práce: Sylva Štajnochrová
Fyzický popis:95 listů : ilustrace