Matematika : pro 2. ročník základní školy. Příručka učitele /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hejný, Milan, 1936- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Plzeň : Fraus, 2008
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 03125cam a22006497a 4500
001 MUB01000859751
003 CZ BrMU
005 20151214174509.0
008 130524s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-08-05 
020 |a 978-80-7238-771-7  |q (brož.) 
040 |a BOD003  |b cze  |d BOD114  |d BOD004 
072 7 |a 51  |x Matematika  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 51  |2 MRF 
080 |a 371.3  |2 MRF 
080 |a (075.2)  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
245 0 0 |a Matematika :  |b pro 2. ročník základní školy.  |p Příručka učitele /  |c autoři Milan Hejný ... [et al.] 
246 1 |i Název v tiráži:  |a Matematika 2 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Plzeň :  |b Fraus,  |c 2008 
300 |a 183 s. :  |b il. 
650 0 7 |a matematika  |7 ph117231  |2 czenas 
650 0 7 |a studium a výuka  |7 ph136700  |2 czenas 
650 0 9 |a mathematics  |2 eczenas 
650 0 9 |a study and teaching  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice základních škol  |7 fd133773  |2 czenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (elementary)  |2 eczenas 
655 9 |a methodological manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Hejný, Milan,  |d 1936-  |7 jk01040589  |4 aut 
CAT |a MICHALOVA  |b 02  |c 20130524  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a MICHALOVA  |b 02  |c 20130524  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a MICHALOVA  |b 02  |c 20130524  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130815  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130815  |l MUB01  |h 1231 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1923 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a JIRASKOVA  |b 02  |c 20150921  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20151211  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20151214  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0402 
CAT |c 20200805  |l MUB01  |h 1111 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1221 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-08-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-4470  |9 J1-779a  |5 4240765874  |8 20130605  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20130605  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 D501ZŠ2  |5 3201075862  |8 20130612  |f 74  |f Měsíční  |r 20130612 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 D501ZŠ2  |5 3201075863  |8 20130612  |f 70  |f Prezenční  |r 20130612 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 D501ZŠ2  |5 3201087283  |8 20150921  |f 74  |f Měsíční  |r 20150921 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |5 3201075738  |8 20130524  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20130524 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVMA  |b ÚK volný výběr - M  |3 51-MATE  |5 3145366419  |8 20151211  |f 77  |f Dlouhodobá  |q 20180801  |r 20151211  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-4470  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKFSS 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d D501ZŠ2  |e available  |t K dispozici  |f 4  |g 1  |h N  |i 14  |j K1P 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - M  |d 51-MATE  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j PRVMA