Pan Johanes : pohádková hra ve čtyřech obrazech /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Jirásek, Alois, 1851-1930 (Author), Malík, Jan, 1904-1980 (Adapter)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Československé divadelní a literární jednatelství, 1951
LEADER 01142nam a22002777a 4500
001 MUB01000857901
003 CZ BrMU
005 20130503141903.0
008 130503s1951 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-08-05 
015 |a cnb002829375 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3  |x Česká literatura  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Jirásek, Alois,  |d 1851-1930  |7 jk01051816  |4 aut 
245 1 0 |a Pan Johanes :  |b pohádková hra ve čtyřech obrazech /  |c Alois Jirásek ; dramaturgická úprava Jan Malík 
260 |a V Praze :  |b Československé divadelní a literární jednatelství,  |c 1951 
300 |a 96 s. 
700 1 |a Malík, Jan,  |d 1904-1980  |7 jk01073238  |4 adp 
CAT |a MARKETA  |b 02  |c 20130503  |l MUB01  |h 1419 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0359 
CAT |c 20200805  |l MUB01  |h 1110 
CAT |c 20200810  |l MUB01  |h 0451 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-08-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 55081  |6 69-9505  |5 257R119730  |8 20130503  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20130503  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 55081  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD