Vegetace křovin třídy Rhamno-Prutenea v České republice : popis jednoho chaosu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sádlo, Jiří, 1958- (Author)
Other Authors: Neuhäusel, Robert, 1930-1991 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1991.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01852ntm a22004577a 4500
001 MUB01000853994
003 CZ BrMU
005 20170411150336.0
008 130314s1991 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-08-05 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a 581.55  |2 MRF 
100 1 |a Sádlo, Jiří,  |d 1958-  |7 xx0008592  |4 aut 
245 1 0 |a Vegetace křovin třídy Rhamno-Prutenea v České republice :  |b popis jednoho chaosu  |h [rukopis] /  |c Jiří Sádlo. 
246 1 4 |a Vegetace jednoho chaosu 
260 |c 1991. 
300 |a 197 s., [48] s. příl. 
500 |a Školitel: R. Neuhäusl. 
502 |a Dizertace 
650 0 7 |a Rhamno-Prunetea  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a fytocenologie  |7 ph134789  |2 czenas 
650 0 9 |a phytocenology  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |2 eczenas 
700 1 |a Neuhäusel, Robert,  |d 1930-1991  |7 jk01090029  |4 ths 
710 2 |a Botanický ústav (Československá akademie věd)  |7 ko2004231826  |4 dgg 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20130314  |l MUB01  |h 1333 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20130314  |l MUB01  |h 1335 
CAT |a KLEPPOVA  |b 02  |c 20130425  |l MUB01  |h 1546 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20130510  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20140527  |l MUB01  |h 1658 
CAT |a KOURILOVAX  |b 02  |c 20140806  |l MUB01  |h 1422 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0354 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20170411  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20200805  |l MUB01  |h 1105 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-08-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOTAN  |b Ústav botaniky a zoologie (BOTAN)  |3 310.250  |5 3145357468  |4 DPČ: 137-13  |8 20130314  |f 78  |f Mimo UK  |r 20130227  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOTAN)  |d 310.250  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j BOTAN